Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Lichter leven met een chronische ziekte

Lessen in veerkracht, vertrouwen en innerlijke rust

Specificaties
Paperback, 256 blz. | NL
Balans | e druk, 2023
ISBN13: 9789463822947
Rubricering
Juridisch :
Balans e druk, 2023 9789463822947
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

‘U moet er helaas mee leren leven.’ Als een dokter je dat vertelt, staat je leven op zijn kop. Chronisch ziek: je gaat niet dood, maar wordt ook nooit meer beter. Het overkomt talloos veel mensen; ruim tien miljoen mensen in Nederland hebben één of meer chronische ziekten. Dagelijks worden meer dan twee miljoen mensen daardoor belemmerd in hun werk. Eén miljoen mensen kunnen niet meer werken.

Of je nu MS hebt of reuma, een burn-out of long covid, een hersenziekte, een hartaandoening, een spierziekte of restverschijnselen van een kankerbehandeling, iedereen met een chronische ziekte loopt tegen dezelfde dingen aan. Naast fysieke klachten hebben invaliderende vermoeidheid, verminderde belastbaarheid en onzichtbaarheid van de ziekte invloed op je relatie, je werk, je sociale leven en vaak ook je financiële situatie. Hoe houd je in die omstandigheden zelf de regie?

In dit boek biedt Lenneke Vente concrete aanknopingspunten, zowel fysiek, mentaal als emotioneel, niet alleen vanuit haar eigen ervaring, maar ook uit die van vele anderen en van artsen. Je bént je ziekte niet, je hébt hem alleen maar. Al je competenties, talenten en ervaringen zijn er nog steeds. Als je de nieuwe situatie aanvaardt, ontstaat er ruimte voor een nieuw en zinvol leven, vol veerkracht, vertrouwen en innerlijke rust.

Specificaties

ISBN13:9789463822947
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:256
Uitgever:Balans
Verschijningsdatum:21-8-2023

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Lichter leven met een chronische ziekte