Moderne kookkunst

Verzameling van uitgezochte en beproefde recepten, opmerkingen over het toedienen der spijzen en wijnen, over het samenstellen van menu's, opmerkingen over gereedschap, voorraad; benevens ruim 100 afbeeldingen van opgemaakte schotels en een alphabetisch r

Specificaties
Paperback, 820 blz. | NL
Lalito | e druk, 2014
ISBN13: 9789491982002
Rubricering
Hoofdrubriek : Koken en eten
Juridisch :
Lalito e druk, 2014 9789491982002
Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

François Blom cuisinier te s-Hage is vermaard om de keur recepten in Moderne kookkunst.

Ook bekend is De Indische rijsttafel, 222 recepten van een Indisch kokkie bewerkt voor Holland.

Van zijn hand verscheen eind negentiende eeuw nog Een kijkje in een consumptie-laboratorium, practische handleiding en beproefde voorschriften ter bereiding van vruchtensappen, dranken en likeuren.

In deze facsimile-uitgave van Moderne kookkunst staan 2433 recepten.

Specificaties

ISBN13:9789491982002
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:820
Uitgever:Lalito
Verschijningsdatum:12-8-2014
Hoofdrubriek:Koken en eten

Net verschenen

Rubrieken

    Personen

      Trefwoorden

        Moderne kookkunst