Kookboek van Utrecht

Specificaties
Gebonden, 64 blz. | NL
Het Zwarte Schaap | 1e druk, 2020
ISBN13: 9789492821126
Rubricering
Hoofdrubriek : Koken en eten
Juridisch :
Het Zwarte Schaap 1e druk, 2020 9789492821126
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis

Samenvatting

'Me stadsie, me kluppie emme wors': de trots van iedere Utrechter. En met de 'wors' wordt dan natuurlijk de beroemde Vocking leverworst (sinds 1891) bedoeld. Maar dat is niet de enige specialiteit uit het Utrechtse. Bergman's sprits (1888), Staffhorst jenever (1861) en Utrechtse theerandjes (1726) zijn bekende lekkernijen. En daarnaast de boerenmaaltijd Vijfschaft, melkmoes en kervelsoep. En uit de provincie: Spakenburgse paling met papstip, Amersfoortse Keesjes en Zeister Hernhuttertjes.

Historisch-nostalgische recepten voor oude en nieuwe bewoners van de Domstad en omgeving.

Specificaties

ISBN13:9789492821126
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:64
Uitgever:Het Zwarte Schaap
Druk:1
Verschijningsdatum:6-4-2020
Hoofdrubriek:Koken en eten

Net verschenen

Rubrieken

    Personen

      Trefwoorden

        Kookboek van Utrecht