Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Kookboek van Rotterdam

Specificaties
Gebonden, 80 blz. | NL
Het Zwarte Schaap | 1e druk, 2021
ISBN13: 9789492821157
Rubricering
Hoofdrubriek : Koken en eten
Juridisch :
Het Zwarte Schaap 1e druk, 2021 9789492821157
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Rotterdammers zijn geen mietjes. Niet dan, ja toch? Haagse bluf? Vergeet het maar. Utrechtse theerandjes? Dacht het niet. En van de manier waarop ze in 020 haring eten, moeten Rotterdammers echt niets weten. Het is niet vreemd dus dat de Kapsalon alleen maar in Rotterdam kon ontstaat. Of dat de uierboord (aka ‘broodje koeientiet’) nog alleen daar wordt gegeten. Maar we kennen ook nog het bloedbroodje, het Rotterdammertje (worstje), krotenmosterd, het bekende bakkie pleur en de Rotterdamse harde fluit. En nog veel meer lekkernijen uit Rotterdam en omgeving.

Het Kookboek van Rotterdam is een nostalgisch geïllustreerd boek met recepten en verhalen uit het Rotterdamse. Eerder verschenen in deze reeks kookboeken over Amsterdam (ook in het Engels), Utrecht en Den Haag.

Specificaties

ISBN13:9789492821157
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:80
Uitgever:Het Zwarte Schaap
Druk:1
Verschijningsdatum:11-5-2021
Hoofdrubriek:Koken en eten

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Kookboek van Rotterdam