Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Change Anything (Management Summaries)

Download only

Specificaties
E-book, 4 blz. Pdf met watermerkbeveiliging | Nederlands
Managementboek | 1e druk, 2011
ISBN13: 9797090000553
Rubricering
Juridisch :
Managementboek Pdf met watermerkbeveiliging 1e druk, 2011 9797090000553
Onderdeel van serie Management Summaries
Direct te downloaden

Samenvatting

Deze Management Summary bestaat uit een pdf en mp3 download van de samenvatting van het boek 'Change anything' van Kerry Patterson, Joseph Grenny. In 4 bladzijden lezen of ca 15 minuten luisteren bent u op de hoogte.

Het is een misverstand dat wilskracht de enige factor is bij het opgeven van slechte gewoontes. De Amerikaanse consultants Grenny, Maxfield, Patterson, McMillan en Switzler betogen dat iedereen het in zich heeft om te veranderen, want behalve motivatie zijn er nog vijf invloedsbronnen die verandering mogelijk maken. Mensen die het wel lukt om te veranderen hebben twee dingen met elkaar gemeen. Ze beseffen dat veranderingsprogramma's op hun eigen, persoonlijke situatie moeten zijn toegespitst en zij accepteren dat fundamentele verandering een proces van vallen en opstaan is.

Specificaties

ISBN13:9797090000553
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:4
Druk:1
ISSN:

Over Jeroen Ansink

Jeroen Ansink (Utrecht, 1970) is financieel-economisch journalist. Sinds 1998 woont en werkt hij in New York, aanvankelijk als correspondent voor FEM Business, later ook voor bladen als HP/De Tijd, Management Team, Forum en Fortune.com. Voor Managementboek schrijft hij interviews. Ansink voltooide een vrij doctoraal in de Letteren aan de Radboud Universiteit in Nijmegen (adoptierichting geschiedenis) en behaalde het certificaat Business Journalism aan de Wharton Business School aan de Universiteit van Pennsylvania.

Andere boeken door Jeroen Ansink

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Change Anything (Management Summaries)