Diverse auteurs
Koninklijke Horeca Nederland
1e druk, 2016
9797090049521
Hygiënecode voor de horeca 2016
Hygiënecode met praktische regels voor het leveren van veilige eet- en drinkwaren in de horeca
Specificaties
Ingenaaid, blz.
|
Nederlands
Koninklijke Horeca Nederland |
1e druk, 2016
ISBN13: 9797090049521
Verwachte levertijd ongeveer 6 werkdagen
Samenvatting
Hoe gaan u en uw medewerkers op een verantwoorde en veilige manier om met eet- en drinkwaren? Volgens de Europese wetgeving moeten alle levensmiddelenbedrijven werken volgens de HACCP-beginselen. Deze HACCP-eisen zijn uitgewerkt in de Hygiënecode voor de horeca.
Deze Hygiënecode maakt het u en uw medewerkers eenvoudig: u voldoet aan de wetgeving als u werkt volgens de regels van de laatste Hygiënecode.
Specificaties
ISBN13:9797090049521
Taal:Nederlands
Bindwijze:ingenaaid
Uitgever:Koninklijke Horeca Nederland
Druk:1
Hoofdrubriek:Gezondheidsrecht
ISSN:
Jongbloed:Drank- en Horecawet
Mensen die dit boek kochten, kochten ook...
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht