Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Hygiënecode voor de horeca 2016

Hygiënecode met praktische regels voor het leveren van veilige eet- en drinkwaren in de horeca

Specificaties
Ingenaaid, blz. | Nederlands
Koninklijke Horeca Nederland | 1e druk, 2016
ISBN13: 9797090049521
Rubricering
Hoofdrubriek : Gezondheid
Juridisch : Gezondheidsrecht
Jongbloed : Drank- en Horecawet
Koninklijke Horeca Nederland 1e druk, 2016 9797090049521
Verwachte levertijd ongeveer 6 werkdagen

Samenvatting

Hoe gaan u en uw medewerkers op een verantwoorde en veilige manier om met eet- en drinkwaren? Volgens de Europese wetgeving moeten alle levensmiddelenbedrijven werken volgens de HACCP-beginselen. Deze HACCP-eisen zijn uitgewerkt in de Hygiënecode voor de horeca.

Deze Hygiënecode maakt het u en uw medewerkers eenvoudig: u voldoet aan de wetgeving als u werkt volgens de regels van de laatste Hygiënecode.

Specificaties

ISBN13:9797090049521
Trefwoorden:hygiëne, horeca
Taal:Nederlands
Bindwijze:ingenaaid
Druk:1
Hoofdrubriek:Gezondheidsrecht
ISSN:

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Hygiënecode voor de horeca 2016