Diverse auteurs
Koninklijke Horeca Nederland
1e druk, 2016
9797090049521
Hygiënecode voor de horeca 2016
Hygiënecode met praktische regels voor het leveren van veilige eet- en drinkwaren in de horeca
Specificaties
Ingenaaid, blz.
|
Nederlands
Koninklijke Horeca Nederland |
1e druk, 2016
ISBN13: 9797090049521
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen
Samenvatting
Hoe gaan u en uw medewerkers op een verantwoorde en veilige manier om met eet- en drinkwaren? Volgens de Europese wetgeving moeten alle levensmiddelenbedrijven werken volgens de HACCP-beginselen. Deze HACCP-eisen zijn uitgewerkt in de Hygiënecode voor de horeca.
Deze Hygiënecode maakt het u en uw medewerkers eenvoudig: u voldoet aan de wetgeving als u werkt volgens de regels van de laatste Hygiënecode.
Specificaties
ISBN13:9797090049521
Taal:Nederlands
Bindwijze:ingenaaid
Uitgever:Koninklijke Horeca Nederland
Druk:1
Hoofdrubriek:Gezondheidsrecht
ISSN:
Jongbloed:Drank- en Horecawet
Net verschenen
Rubrieken
- Aanbestedingsrecht
- Aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- Accountancy
- Algemeen juridisch
- Arbeidsrecht
- Bank- en effectenrecht
- Bestuursrecht
- Bouwrecht
- Burgerlijk recht en procesrecht
- Europees-internationaal recht
- Fiscaal recht
- Gezondheidsrecht
- Insolventierecht
- Intellectuele eigendom en ict-recht
- Management
- Mens en maatschappij
- Milieu- en omgevingsrecht
- Notarieel recht
- Ondernemingsrecht
- Pensioenrecht
- Personen- en familierecht
- Sociale zekerheidsrecht
- Staatsrecht
- Strafrecht en criminologie
- Vastgoed- en huurrecht
- Vreemdelingenrecht