Filteren
Trefwoord
5 resultaten
paperbackNederlands244 blz.9789090363868
1e druk
14-11-2022
In 'Leiderschap met Smaak' gaan we in gesprek met de smaakmakers van De Librije. We ontrafelen de gedachten en ervaringen van Jonnie en Thérèse aan de hand van de zeven Librije-smaken. Meer
paperbackNederlands134 blz.9789082800685
1e druk
15-8-2021
'OBER! OBER!' is hét boek dat iedere starter, medewerker óf ondernemer in de horeca op de plank moet hebben liggen. Meer
24% KORTING
paperbackEngels344 blz.9789001299583
3e druk
3-6-2022
Hospitality Experience is an exciting introduction to hospitality management. Step-by-step it shows students how to create and manage unique hospitality experiences. Meer
gebondenEngels656 blz.9789001878900
1e druk
The first edition of Modern Hotel Operations Management is a comprehensive and wide-ranging introduction in operational hotel management. Meer
paperbackNederlands336 blz.9780866124904
7e druk
1-1-2016
This textbook provides an overview of the information needs of lodging properties and food service establishments. Meer
58% KORTING