Filteren
Trefwoord
4 resultaten
paperbackNederlands392 blz.9789026359620
1e druk
18-8-2023
andere uitgaves beschikbaar
In The Sunday Times-bestseller 'De voedselfuik' laat dr. Chris van Tulleken zien wat ultrabewerkt voedsel echt doet met ons lichaam, onze gezondheid, ons gewicht en de planeet (hint: niets goeds! Meer
gebondenNederlands160 blz.9789400410565
1e druk
9-4-2024
andere uitgaves beschikbaar
Echt voedsel met herkenbare ingrediënten heeft de afgelopen decennia grotendeels plaatsgemaakt voor zwaar bewerkt fabrieksvoer zonder enige voedingswaarde, dat zo aangenaam is van structuur en smaak dat we er geen genoeg van krijgen. Meer
e-bookNederlands256 blz.9789045043876
1e druk
10-6-2021
andere uitgaves beschikbaar
Seidell en Halberstadt schrijven een prikkelend en informatief pleidooi dat niet alleen moet leiden tot een vruchtbaarder debat, maar nu ook écht tot verandering. Meer
gebondenEngels496 blz.9781785044540
28-3-2023
This is the ultimate manual for living better and longer. For all its successes, mainstream medicine has failed to make much progress against the diseases of ageing that kill most people: heart disease, cancer, Alzheimer's disease, and type 2 diabetes. Meer