Pure, White and Deadly
How Sugar Is Killing Us and What We Can Do to Stop It
Samenvatting
Sugar. It is killing us. Why do we eat so much of it? What are its hidden dangers? Using everyday language and a range of scientific evidence, the author explores the ins and out of sugar, from the different types - is brown sugar really better than white? - to how it is hidden inside our everyday foods, and how it is damaging our health.
Specificaties
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht