Dr. Stuart Farrimond
Dorling Kindersley Ltd
e druk, 2024
9780241302149
The Science of Spice
Understand Flavour Connections and Revolutionize your Cooking
Specificaties
Gebonden, 224 blz.
|
EN
Dorling Kindersley Ltd |
e druk, 2024
ISBN13: 9780241302149
Rubricering
Juridisch
:
Onderdeel van serie
The Science of Food
Op voorraad
Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzonden
Samenvatting
Spice mastery is passed along with this guide to cooking and combining from food scientist Dr Stuart Farrimond.
Specificaties
ISBN13:9780241302149
Taal:EN
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:224
Uitgever:Dorling Kindersley Ltd
Verschijningsdatum:13-9-2024
Hoofdrubriek:Koken en eten, Literatuur en romans
Serie:The Science of Food
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht

