Dr. Stuart Farrimond
Dorling Kindersley Ltd
e druk, 2025
9780241667637
The Science of Flavour
Unlock the Secrets of Flavourful Cooking
Specificaties
Gebonden, 224 blz.
|
EN
Dorling Kindersley Ltd |
e druk, 2025
ISBN13: 9780241667637
Rubricering
Juridisch
:
Onderdeel van serie
The Science of Food
Op voorraad
Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzonden
Specificaties
ISBN13:9780241667637
Taal:EN
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:224
Uitgever:Dorling Kindersley Ltd
Verschijningsdatum:11-7-2025
Hoofdrubriek:Koken en eten
Serie:The Science of Food
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht

