Matt Adlard
Dorling Kindersley Ltd
e druk
9780241713938
The Science of Baking
Everything You Need to Know to Create Perfect Sweet and Savoury Bakes, Every Time
Specificaties
Gebonden, 224 blz.
|
EN
Dorling Kindersley Ltd |
e druk,
ISBN13: 9780241713938
Rubricering
Juridisch
:
Onderdeel van serie
The Science of Food
Nog niet verschenen, verwacht op 12-03-2026
Specificaties
ISBN13:9780241713938
Taal:EN
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:224
Uitgever:Dorling Kindersley Ltd
Verschijningsdatum:12-3-2026
Hoofdrubriek:Koken en eten
Serie:The Science of Food
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht

