DK, 
																					Robin Sherriff
										
				
					
		
	
	Dorling Kindersley Ltd
	
	
	e druk, 2025
	9780241727287
									
								
								
				
										
					
						
						
														
																				
												
												
						
						
						
				
				
				
				
					
				
				
									 
			
		The Science of Fermentation
			Specificaties
							
		
					Gebonden, 224 blz.
										|
					EN
				
				
					Dorling Kindersley Ltd |
					e druk, 2025
				
			
			
				ISBN13: 9780241727287
			
		
			Rubricering
							
						
	
				Juridisch
				:
				
									
			
					
							Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen
													
					Specificaties
ISBN13:9780241727287
																								Taal:EN
																								Bindwijze:gebonden
																								Aantal pagina's:224
																								Uitgever:Dorling Kindersley Ltd
																								Verschijningsdatum:25-9-2025
																								Hoofdrubriek:Koken en eten
															Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht


 
	 
	 
 
 
 
 
