Restaurant Management
Samenvatting
Restaurant Management examines in detail the role of the manager of each of the major areas of food service: purchasing, distribution, production, service, accounting, labor, product, and profit.
Specificaties
Inhoudsopgave
<br />
<br /> Restaurant Development.
<br />
<br /> Profit Feasibility.
<br />
<br /> Menu Development.
<br />
<br /> Menu Pricing.
<br />
<br /> Beverage Management.
<br />
<br /> Purchasing and Distribution.
<br />
<br /> Food and Beverage Cost Control Systems.
<br />
<br /> Employee Organization.
<br />
<br /> Employee Staffing and Training.
<br />
<br /> Computer Food Service Systems.
<br />
<br /> Restaurant Marketing.
<br />
<br /> Restaurant Management Careers.
<br />
<br /> Bibliography.
<br />
<br /> Index.
Anderen die dit kochten, kochten ook
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht