Pastry Temple

Baking with Inspired Flavors (A Pastry Cookbook for Croissant, Brioche, and Puff Pastry)

Specificaties
Gebonden, 256 blz. | EN
Blue Star Press | e druk, 2025
ISBN13: 9781632175502
Rubricering
Hoofdrubriek : Koken en eten
Juridisch :
Blue Star Press e druk, 2025 9781632175502
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis

Samenvatting

Learn how to make out-of-this-world, showstopping bakes by perfecting the Three Pillars of Pastry (brioche, puff pastry, and croissant) with innovative, modern flavours written by self-taught baker and owner of the highly sought-after and foodie favourite Temple Pastries.

Specificaties

ISBN13:9781632175502
Taal:EN
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:256
Uitgever:Blue Star Press
Verschijningsdatum:26-9-2025
Hoofdrubriek:Koken en eten

Net verschenen

Rubrieken

    Personen

      Trefwoorden

        Pastry Temple