Gressingham
The definitive collection of duck and speciality poultry recipes for you to create at home
Samenvatting
Gressingham is synonymous with duck, and this book marks a special moment in time as they celebrate 50 years of the family business that was founded by the Buchanan family in 1971. With a comprehensive overview on how to cook duck, the history of the business and over 70 recipes, it's the definitive culinary guide to duck.
Specificaties
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht