,

Neuhaus

Inventor of the Belgian praline

Specificaties
Gebonden, 176 blz. | EN
Racine | 1e druk,
ISBN13: 9782390253549
Rubricering
Hoofdrubriek : Koken en eten
Juridisch :
Racine 1e druk 9782390253549
34,95
Nog niet verschenen, verwacht op 29‑10‑2025

Samenvatting

Neuhaus has embodied chocolate excellence since 1857. This book pays tribute to a house that does more than create pralines: it connects, awakens the senses, and brings to life a unique gourmet heritage.
Step behind the scenes of creation, meet the master chocolatiers, and allow yourself to be tempted by twenty exclusive recipes for pralines and chocolate desserts. Enjoy a sensory journey to the core of a Belgian icon, where elegance, passion, and creativity unite.

Specificaties

ISBN13:9782390253549
Taal:EN
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:176
Uitgever:Racine
Druk:1
Verschijningsdatum:29-10-2025
Hoofdrubriek:Koken en eten

Net verschenen

Rubrieken

    Personen

      Trefwoorden

        Neuhaus