Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

De (pro)actieve patroon

Succesvol opleiden en begeleiden van juristen

Specificaties
Paperback, 186 blz. | Nederlands
Sdu | 3e druk, 2021
ISBN13: 9789012407083
Rubricering
Hoofdrubriek : Juridisch
Juridisch : Algemeen juridisch
Sdu 3e druk, 2021 9789012407083
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Het opleiden van net afgestuurde juristen tot volwaardige advocaten, is een heel belangrijk thema en de rol voor de patroon is daarbij van groot belang. Met De (pro)actieve patroon in de hand kan de (aankomend) patroon zijn aansturing van de stagiair voorbereiden, onderbouwen en verfijnen.

Het goed opleiden van jonge juristen is niet alleen belangrijk om het beste uit de jonge professional te halen maar het is ook een investering in de toekomst van het kantoor en de kwaliteit van de dienstverlening.

In deze derde geheel herziene druk krijgen patroons en iedereen die leiding geeft aan jonge juristen praktische tips en achtergrondinformatie over het succesvol begeleiden.

Specificaties

ISBN13:9789012407083
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:186
Uitgever:Sdu
Druk:3
Verschijningsdatum:20-8-2021
Hoofdrubriek:Algemeen juridisch

Verschijningsdata

De verschijningsfrequentie en verschijningsdata zijn nog niet bekend

Over Christ'l Dullaert

Christ’l is eigenaar van Le Tableau, een uitzendbureau voor advocaten en notarissen. Christ’l was advocaat en bedrijfsjurist en aansluitend was zij directeur van het ADR Instituut, een mediationopleiding voor ervaren juristen. Uit die periode dateert haar kennismaking met de Harvard Law School waar zij langdurig mee samenwerkte en namens hen mocht zij ook trainer zijn gedurende een meerjarig verblijf in New York. Naast de beschreven werkzaamheden is Christ’l auteur van diverse managementboeken (onder andere 'De pro-actieve patroon', in augustus 2021 verscheen de derde editie, en 'Yoga in je Toga'). Zij schreef zij ruim 10 jaar columns voor Advocatie. Tegenwoordig schrijft zij columns niet alleen voor de juridische wereld, maar ook voor Santiago-gangers. En zojuist is een debuutroman verschenen waarvoor zij uitstekende recensies ontving van Advocatie en het Advocatenblad. Deze debuutroman gaat – hoe kan het anders – over een (vrouwelijke) advocaat. Christ’l is voorzitter van de Jury voor de Patroon van het Jaar en was meer dan 15 jaar Jurylid voor de Gouden Zandlopers.

Andere boeken door Christ'l Dullaert

Over Monique van de Griendt

Monique van de Griendt is directeur en oprichter van Dialogue, een managementadviesbureaugespecialiseerd in leiderschap, samenwerken en vaardighedenontwikkeling. Van de Griendt is tevens een ervaren coach en mediator en publiceert regelmatig over management en mediation. Samen met coauteur Christ’l Dullaert schreef zij drie boeken.

Andere boeken door Monique van de Griendt

Over Marc Kraus

Marc Kraus is sinds 2016 werkzaam als Trainer en Coach bij Dialogue. Hij richt zich vanuit die rol vooral op de thema’s persoonlijk leiderschap, persoonlijke effectiviteit en stressmanagement. Marc Kraus, jurist en fiscalist van huis uit, heeft zich gespecialiseerd in de juridische en de zorgsector. Het oplossingsgericht werken past hij binnen deze sectoren toe.

Andere boeken door Marc Kraus

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De (pro)actieve patroon