Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , , e.a.

Sdu Commentaar Insolventierecht - Editie 2023

Specificaties
Gebonden, 1662 blz. | Nederlands
Sdu | 1e druk, 2023
ISBN13: 9789012408875
Rubricering
Hoofdrubriek : Juridisch
Juridisch : Insolventierecht
Sdu 1e druk, 2023 9789012408875
Onderdeel van serie Sdu Commentaar Complete Serie
Verwachte levertijd ongeveer 10 werkdagen

Samenvatting

In Sdu Commentaar Insolventierecht wordt het gehele insolventierecht artikelsgewijs becommentarieerd. Bovendien vindt u per artikel een overzicht van jurisprudentie en literatuur. De auteurs richten zich met dit commentaar op advocaten, curatoren, rechters en bankjuristen werkzaam in de insolventiepraktijk en professionals in de schuldsaneringspraktijk.

Sdu Commentaar Insolventierecht sluit naadloos aan bij de praktijk: de wetsartikelen waarmee u het meest te maken heeft, worden het meest uitgebreid becommentarieerd. Sdu Commentaar Insolventierecht is een jaarlijks geactualiseerde boekuitgave in combinatie met online beschikbaarheid van haar teksten en online doorverwijzingen naar in house Sdu bronnen en relevante externe websites. Sdu Commentaar Insolventierecht is een gezamenlijke onderneming van vele auteurs, die stuk voor stuk deskundigheid paren met praktische ervaring op hun vakgebied.

In Sdu Commentaar Insolventierecht schrijven zij een beknopt, maar veelal diepgaand, helder en praktisch commentaar op de Faillissementswet en op aanverwante regelingen, waaronder de Europese Insolventieverordening. De redactie vindt het van groot belang dat u relevante informatie snel kunt vinden. Er is daarom gekozen voor een artikelsgewijs commentaar. Daarnaast is ernaar gestreefd om u in zo min mogelijk woorden op de hoogte te brengen van de kern van een artikel, de haken en ogen bij de uitleg van een artikel en de samenhang met andere artikelen. De lengte van een commentaar is daarom afhankelijk van de relevantie en de complexiteit van een artikel. Zoals aangegeven verschijnt Sdu Commentaar Insolventierecht niet alleen in boekvorm.

Doordat actuele ontwikkelingen voor de insolventierechtpraktijk van groot belang kunnen zijn, verschijnt het commentaar ook online op opmaat.sdu.nl. De auteurs dragen er zorg voor dat relevante actuele ontwikkelingen doorlopend worden verwerkt in deze online-versie. U kunt bovendien via hyperlinks in de commentaren doorklikken naar andere relevante regelingen, artikelen en rechtspraak. De redactie en de auteurs hebben met veel inzet, plezier en zorg aan Sdu Commentaar Insolventierecht gewerkt.

Wij hopen dat u dit terugziet in het resultaat. Omdat alles altijd beter kan, stellen wij het zeer op prijs als u kritiek, aanvullingen en andere suggesties aan ons kenbaar maakt. Met uw inbreng kunnen wij Sdu Commentaar Insolventierecht blijven verbeteren.

Specificaties

ISBN13:9789012408875
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:1662
Uitgever:Sdu
Druk:1
Verschijningsdatum:18-4-2023
Hoofdrubriek:Insolventierecht
ISSN:

Over N.E.D. Faber

Prof.mr. N.E.D. Faber is juridisch adviseur bij Clifford Chance LLP advocaten te Amsterdam en universitair docent aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Andere boeken door N.E.D. Faber

Over M.A.J.G. Janssen

Mr. M.A.J.G. Janssen is advocaat en partner kennismanagement bij Banning N.V. te Den Bosch.

Andere boeken door M.A.J.G. Janssen

Over Ton Tekstra

Mr. dr. A.J. Tekstra is als advocaat en fiscalist werkzaam bij Blauw Tekstra Uding N.V. te Amsterdam en is met grote regelmaat als adviseur, bewindvoerder of curator bij insolventies betrokken. Hij verzorgt daarnaast diverse cursussen over het fiscale insolventierecht.

Andere boeken door Ton Tekstra

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Sdu Commentaar Insolventierecht - Editie 2023