Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.
U heeft gezocht op 9789013154283. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.
, ,

Loonheffingen Editie 2021

Specificaties
Paperback, 712 blz. | Nederlands
Wolters Kluwer | 15e druk, 2021
ISBN13: 9789013159233
Rubricering
Hoofdrubriek : Juridisch
Juridisch : Fiscaal recht
Wolters Kluwer 15e druk, 2021 9789013159233
Onderdeel van serie Fed Fiscale studieserie
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

De 15e druk van Loonheffingen helpt studenten, werkgevers, adviseurs en loonheffingenspecialisten (waaronder ambtenaren) om een goed begrip te verkrijgen van het brede spectrum van de loonheffingen anno 2021. Je maakt in deze titel kennis met de verschillende verschijningsvormen van loonheffingen en de bijbehorende spelregels, waaronder:

De loonbelasting
De premieheffing voor de volksverzekeringen
De premieheffing voor de werknemersverzekeringen
De heffing van de inkomensafhankelijke bijdrage voor de zorgverzekeringen
De titel verschaft je een helder beeld van de vele wettelijke vrijstellingen waarmee je bij loonheffingen rekening dient te houden. Denk hierbij aan pensioenpremies en kostenvergoedingen, maar ook de voorschriften voor het waarderen van loon in natura (zoals de auto van de zaak) en met de kortingen op de loonbelasting waarop de werknemer recht heeft. Daartegenover staan diverse subsidieregelingen in de vorm van afdrachtverminderingen en tegemoetkomingen in de loonkosten voor de werkgever. Tal van concrete voorbeelden maken de onderliggende materie steeds direct helder en toepasbaar.

Loonheffingen actueel
Alle belangrijke actuele aspecten van de loonheffing worden als samenhangende thema’s in beeld gebracht. Hierbij gaat ruim aandacht uit naar de wetssystematiek en de onderliggende basisregels, zodat de lezer zich de materie gemakkelijk eigen kan maken.

Het studieboek wordt jaarlijks geactualiseerd. Zo zijn in deze 15e druk de belangrijkste ontwikkelingen rondom de fiscale maatregelen in het kader van COVID-19 verwerkt. Ook de verschillende verschijningsvormen van (fiscaal) loon en de (systematiek van de) werkkostenregeling zijn verwerkt. De auteurs schetsen daarnaast een rijk beeld van de juridische en fiscale status van arbeidskrachten, zoals zzp'ers, en de belangrijkste (internationale) fiscale en de sociale zekerheidsaspecten die een rol spelen bij grensoverschrijdende arbeid.

Kortom: met de 15e druk van Loonheffingen behoud je grip op vraagstukken rondom loonheffingen. De titel is niet alleen een veelgebruikt studieboek binnen Fiscaal Recht en

Fiscale Economie, maar komt ook veelvuldig van pas in de dagelijkse praktijk van fiscalisten, advocaten en medewerkers van de Belastingdienst die in aanraking komen met loonheffingen.

Specificaties

ISBN13:9789013159233
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:712
Druk:15
Hoofdrubriek:Fiscaal recht

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Loonheffingen Editie 2021