Boulangerie.
Geuren, kleuren, smaken en texturen - het ultieme handboek voor brood
Samenvatting
Boulangerie. is het ultieme bakhandboek over de patisseriekant van brood van Hidde de Brabander, Meester Patissier, Chocolatier en - ijsbereider. Vol vakkennis over ingrediënten, deegontwikkeling, desem en gist, en met duidelijke stap-voor-stap basisrecepten voor luxebrood, gestoomd, gefrituurd of glutenvrij brood, viennoiserie en meer. De inspiratierecepten dagen uit en tonen de meester aan het werk. Voor iedereen die echt wil leren bakken.
Specificaties
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht

