La cucina verde
vegetarisch genieten all'italiano
Samenvatting
'La cucina verde' is een ontmoeting tussen twee boeiende culinaire werelden: de Italiaanse keuken met haar zuiderse warmte en de veggiekeuken met haar liefde voor groenten. Voeg daarbij de creativiteit van twee ervaren veggie-auteurs en je krijgt gerechten die deliziosi zijn: herkenbaar en toch onverwacht, toegankelijk en grensverleggend, snel en gezond.
Elk recept is een verrassing, vanaf het kleinste hapje tot het dessert: de pizza’s met een hoekje af, de risottotaart met paddenstoelen, de pompoenlasagne zonder pasta, de citroenmousse met pastinaak. Je merkt het: speelsheid en Italiaanse traditie lopen in 'La cucina verde' voortdurend in elkaar over. Pizza, pesto, carpaccio, tiramisu, cappuccino, lasagne, panna cotta, frittata, polenta, risotto, parmigiano, salade caprese, mezzaluna… ze zitten er allemaal in, maar net een tikkeltje anders dan je zou verwachten.
Kortom: een vegetarisch kookboek om duimen en vingers bij af te likken.
Specificaties
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht