De mosterd van Meus
Samenvatting
Zijn passie voor dagelijkse kost doet Jeroen Meus de wereld rondtrekken. Want 'wie de plat national echt wil begrijpen, moet eerst het land en de mensen beleven'. In de keukens van alledaagse mensen ontdekt Jeroen bijzondere verhalen, plaatselijke ingrediënten en nieuwe recepten, die allemaal in dit boek verzameld werden. Met als extraatje: de reportagefoto's die hij overal maakte.
Jeroen Meus gaat op zoek naar de beste lokale producten en kooktechnieken in Zweden, Georgië, Schotland, Turkije, Mexico en Italië. Daarbij krijgt hij hulp van bekende en gerenommeerde chef-koks.
Specificaties
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht