Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Praatkaarten Psychologische veiligheid

De Big Five

Specificaties
Losbladig, 50 blz. | Nederlands
Boom | 1e druk, 2021
ISBN13: 9789024447565
Rubricering
Hoofdrubriek : Management
Juridisch : Management
Boom 1e druk, 2021 9789024447565
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Voel jij je voldoende thuis? Durf jij je mening met anderen te delen? Fouten te bespreken? Doe je 100 procent mee met teamprestaties? Heb je de moed om gangbare opvattingen ter discussie te stellen? Ongeschreven regels te doorbreken? Voel jij je verantwoordelijk voor een positieve sfeer in je werkomgeving?

Deze praatkaarten, bestaande uit 50 prikkelende stellingen, ondersteunen je om het (soms) lastige gesprek over psychologische veiligheid binnen jouw team op gang te brengen. Ze stimuleren je tot nadenken en het innemen van eigen standpunten. Om die vervolgens openlijk met elkaar te bespreken. Om zodoende met elkaar na te gaan hoe de vlag op het gebied van psychologische veiligheid erbij hangt. En om ondertussen – zonder dat je het beseft – alvast een belangrijke stap te zetten in het verbeteren van de psychologische veiligheid.

Specificaties

ISBN13:9789024447565
Taal:Nederlands
Bindwijze:losbladig
Aantal pagina's:50
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:8-12-2021
Hoofdrubriek:Management
ISSN:

Expertrecensies (1)

Praatkaarten Psychologische veiligheid - ‘Gaan mee in mijn koffer’
Henk Jan Kamsteeg | 23 december 2021
Naast een boek en een veldgids, brengen Hans van der Loo en Joriene Beks nu ook zogenoemde ‘praatkaarten’ uit om het gesprek over psychologische veiligheid op de werkvloer te verbeteren. Een welkome aanvulling. 
Lees verder

Over Joriene Beks

Joriene Beks is bedrijfskundige en expert in het creëren van psychologische veiligheid. Als coach, adviseur en gastspreker helpt zij organisaties een continu lerende cultuur te ontwikkelen. Zij koppelt “de mens” aan organisatie doelstellingen, waardoor resultaten worden behaald op een energieke en doeltreffende manier. Aan de hand van concrete analyses verbeteren organisaties hierdoor de resultaten duurzaam. Gebruik makend van haar ruime praktijkervaring weet zij mensen en teams op onderbouwde, bevlogen én nuchtere wijze hiertoe in beweging te zetten.

Andere boeken door Joriene Beks

Over Hans van der Loo

Hans van der Loo richt zich op zelfmotivatie en psychologische veiligheid in teams. Hij is onderzoeker, facilitator en auteur van meerdere bestsellers, zoals de in 2020 verschenen titels 'Psychologische veiligheid: Zo vorm je vrijmoedige teams' en 'Veldgids Psychologische veiligheid: Werkvormen, voorbeelden en tools om samen onbevreesd te presteren'.  Zijn nieuwste boek 'Teaming: de nieuwe realiteit van samenwerken' schreef hij samen met Patrick Davidson. Hun eerdere boek over Elon Musk – Musk Mania - verscheen in 8 talen in meer dan 30 landen.

Andere boeken door Hans van der Loo

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Praatkaarten Psychologische veiligheid