Gevaarlijk lekker
Waarom we ongezonder eten dan we willen (en wat we daaraan kunnen doen)
Samenvatting
Waarom proppen we ons vol met eten dat vergaand industrieel is bewerkt en hoe komt het dat we daar maar niet mee kunnen stoppen? Dr. Chris van Tulleken dompelt zich onder in de wereld van ultrabewerkt eten, dé oorzaak van de wereldwijde obesitaspandemie. Hij laat zien waarom bewegen en wilskracht ons niet kunnen redden en wat ultrabewerkt voedsel echt doet met ons lichaam, onze gezondheid, ons gewicht en de planeet (hint: niets goeds!).
'Fascinerend, maar ronduit angstaanjagend onderzoek naar ons geïndustrialiseerde voedselsysteem.' - The Sunday Times
'Dit bevrijdende boek kan voorgoed veranderen hoe je eet.' - Marieke Eyskoot, presentator Binnestebuiten
'Schokkend boek. Ultrabewerkt eten is het nieuwe roken.' - Elisabeth Weerman, mede-oprichter NICE Fruitijs
'Het lezen van dit boek heeft mijn leven veranerd.' - De Nederlandse Boekengids
Specificaties
Thema classificatie
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht