Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Amazon ontketend

Specificaties
E-book, 450 blz. Epub | Nederlands
Prometheus | e druk, 2021
ISBN13: 9789044643152
Rubricering
Hoofdrubriek : Mens en maatschappij
Juridisch :
Prometheus Epub e druk, 2021 9789044643152
Direct te downloaden

Samenvatting

Hoe is het mogelijk dat een onlineboekhandel in iets meer dan twintig jaar is uitgegroeid tot een van de allergrootste bedrijven ter wereld? Amazon is het meest winstgevende internetbedrijf op aarde, het is de op één na grootste werkgever van Amerika en CEO Jeff Bezos is de rijkste man van onze planeet. Amazon verkoopt wereldwijd zo ongeveer alles, het maakt eigen films en tv-series, produceert eigen technologie en Jeff Bezos is tegenwoordig ook de eigenaar van een van de beste kranten van Amerika, The Washington Post.

Brad Stone volgt Amazon al twintig jaar en publiceerde er in 2013 al een boek over. Maar met name de afgelopen acht jaar zijn de groei en invloed van Amazon nog groter geworden, ook dankzij corona. Stone vertelt niet alleen het alomvattende verhaal over deze gigantische onderneming, maar ook over de evolutie van eigenaar Jeff Bezos van technerd tot gedisciplineerd miljardair; de man die Amazon met ijzeren vuist regeert, ook als zijn privéleven de roddelbladen beheerst.

Brad Stone is een Amerikaanse journalist voor Bloomberg News, gespecialiseerd in technologiebedrijven. Een van zijn eerdere boeken werd verkozen tot boek van het jaar door onder meer The Washington Post en The Economist.

Over The Upstarts:

'Stone graaft dieper naar het fenomeen van de killer companies. Hij heeft talloze (vroegere) personeelsleden, ontevreden klanten en volgelingen gesproken die zich lieten mobiliseren tegen tegenstribbelende politici en overheidsfunctionarissen in talloze steden die door Airbnb of Uber zijn klemgezet.'

NRC HANDELSBLAD ****

Over The Everything Store:

'Stone vertelt zijn verhaal met autoriteit en verve, en met een berg aan goedgeïnformeerde rapportages.'

THE NEW YORK TIMES

'Een misleidend portret van de mensen en cultuur bij Amazon.'

MACKENZIE SCOTT, TOENMALIG ECHTGENOTE VAN JEFF BEZOS, * OP AMAZON

Specificaties

ISBN13:9789044643152
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:none
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:450
Uitgever:Prometheus
Verschijningsdatum:19-5-2021

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Amazon ontketend