Lekker Caribisch koken
De authentieke en exotische smaken van de Caraïben
Samenvatting
Van Haïti tot Trinidad en Tobago, ontdek in dit boek meer dan 60 authentieke recepten die de rijke culinaire traditie van de Caribische eilanden vieren. Maak kennis met de smaken van de Caraïben, waar de rum rijkelijk vloeit en pittige Scotch Bonnet-pepers in vrijwel elk gerecht worden gebruikt. Proef klassiekers zoals jerk-kip, callaloosalade en ackee met gezouten vis, maar ontdek ook minder bekende pareltjes zoals zwarte cake van rozijnen en Jamaicaanse bammy. Van aperitief tot dessert, maak dankzij Chef Tee kennis met de verrukkelijke smaken van de Caribische Zee en waan je zo op vakantie. Gebracht in een luxueuze hardback uitgave.
Specificaties
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht