BBQ-sauzen, rubs & marinades
ruim 200 recepten om je vingers bij af te likken
Samenvatting
Ruim 200 recepten om je vingers bij af te likken.
BBQ-sauzen, rubs en marinades is een onmisbaar boek voor iedere BBQ-fan!
Marinades, rubs en sauzen zijn smaakboosters die de gerechten van iedere fervente BBQ'er karakter, persoonlijkheid, diepte en ziel geven.
Steven Raichlen geeft je in zijn bestseller meer dan 200 recepten voor de allerbeste marinades, rubs en sauzen. Leer hoe je zuur, olie en smaken in evenwicht kunt brengen in een marinade, zodat het vlees mals blijft en aan de buitenkant die heerlijke explosie van smaken geeft. Wanneer gebruik je een natte marinade en wanneer kun je beter kiezen voor een droge rub? Wat zijn de voordelen van glazuren? Wanner moet je vlees juist infuseren met smaken? Het komt allemaal aan bod in BBQ-sauzen, rubs en marinades.
Trefwoorden
barbecue bbq rubs marinades sauzen recepten kooktechnieken smaakversterkers amerikaanse barbecue mop bastes strijksauzen chutneys sambal salsa's wereldkeuken relishes specerijenpasta's glazuren bordsauzen after-marinades natte rubs specerijen vleesgerechten mosterd kruiden ketchup buitenkoken boter pekel
Trefwoorden
Specificaties
Vaak samen gekocht
Anderen die dit boek kochten, kochten ook
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht