De bijbel van de Thaise keuken
Van papajasalade tot pad Thai en van jackfruitcurry tot tom kha kai
Samenvatting
Van papajasalade tot pad Thai en van jackfruitcurry tot tom kha gai: Noi Pia-Ud neemt je mee op een culinaire reis door heel Thailand. Van de dichtbevolkte straten vol eetstalletjes in Bangkok tot aan de uitgestrekte stranden in het zuiden van Thailand.
Trefwoorden
thaise keuken thaise recepten curry currypasta kookboek thaise ingrediënten aziatisch koken kokosmelk citroengras pad thai soepen salades papajasalade kip tom kha kai vissaus dipsaus chilipepers regionale keuken vijzel streetfood wokken noedels koriander kaffirlimoenblaadjes galangawortel srirachasaus jackfruit garnalen dumplings
Trefwoorden
Specificaties
Vaak samen gekocht
Anderen die dit boek kochten, kochten ook
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht