, , , e.a.

Receptenleer

Processen en technieken

Specificaties
Paperback, 176 blz. | Nederlands
ThiemeMeulenhoff | 6e druk, 2009
ISBN13: 9789055746170
Rubricering
Hoofdrubriek : Schoolboeken
Juridisch :
ThiemeMeulenhoff 6e druk, 2009 9789055746170
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

In de praktijkgerichte uitgave Receptenleer - Processen en technieken' is het gerecht het uitgangspunt.

- Het gerecht als uitgangspunt
- Talloze glossy illustraties
- Geschikt voor zelfstudie

Bij elk gerecht worden de algemene bereidingstechnieken en de daarvoor benodigde materialen in een apart hoofdstuk behandeld. In het boek worden vragen beantwoord als: Wat komt er zoal kijken bij de bereiding van voedsel? Waarom worden bepaalde technieken gebruikt? Hoe zit het met de verhouding van de ingrediënten?

Specificaties

ISBN13:9789055746170
Trefwoorden:voeding
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:176
Druk:6
Verschijningsdatum:5-10-2013
Hoofdrubriek:Schoolboeken

Net verschenen

Rubrieken

    Personen

      Trefwoorden

        Receptenleer