Receptenleer
Processen en technieken
Samenvatting
In de praktijkgerichte uitgave Receptenleer - Processen en technieken' is het gerecht het uitgangspunt.
- Het gerecht als uitgangspunt
- Talloze glossy illustraties
- Geschikt voor zelfstudie
Bij elk gerecht worden de algemene bereidingstechnieken en de daarvoor benodigde materialen in een apart hoofdstuk behandeld. In het boek worden vragen beantwoord als: Wat komt er zoal kijken bij de bereiding van voedsel? Waarom worden bepaalde technieken gebruikt? Hoe zit het met de verhouding van de ingrediënten?
Specificaties
Anderen die dit boek kochten, kochten ook
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht