Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Een uitgekookte zaak

Specificaties
Paperback, 472 blz. | NL
Academie voor Gastronomie | 1e druk, 2017
ISBN13: 9789081496100
Rubricering
Juridisch :
Academie voor Gastronomie 1e druk, 2017 9789081496100
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Frédéric Pelletier is de beste kok van Frankrijk. Hij heeft het klassieke en traditionele restaurant van zijn ouders omgetoverd tot een moderne eettempel waar mensen van over de hele wereld naar toe komen. Geobsedeerd door kwaliteit wil hij de beste zijn. Het geheim van zijn succesformule is culinair spektakel. Met de hulp van CuliFood, de grootste producent van voedseladditieven van de wereld, is hij in staat om gerechten te creëren die voorheen als onmogelijk werden gehouden. Ogenschijnlijk gaat het hem voor de wind, maar twijfels spelen op. Zit hij wel op de goede weg?
Aan de andere kant van de wereld volgt de ijverige Harvard studente Olga von Bertalanffy een masterclass moleculair koken. Veel van de stoffen en toepassingen die hier worden besproken herkent ze uit haar studie. Ze realiseert zich dat de negatieve keerzijdes niet worden belicht. Gesteund door haar professor Bob Martinez gaat ze op onderzoek uit. Als hij een pakket met geheime documenten
ontvangt die zijn nagelaten door de directeur van het Research Institute for Food Additives komen er dimensies naar boven die geen van beiden ooit voor mogelijk hielden.

Specificaties

ISBN13:9789081496100
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:472
Uitgever:Academie voor Gastronomie
Druk:1
Verschijningsdatum:16-10-2017

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Een uitgekookte zaak