,

Wild. Koken met ree, damhert en edelhert

hoe oud is die eigenlijk? kun je dat zien? is het belangrijk? waarheid en onzin

Specificaties
Paperback, 112 blz. | NL
Groen & Grijs Communicatie | 1e druk, 2016
ISBN13: 9789081915632
Rubricering
Hoofdrubriek : Koken en eten
Juridisch :
Groen & Grijs Communicatie 1e druk, 2016 9789081915632
Onderdeel van serie Wild kookboeken
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis

Samenvatting

Wild. Koken met ree, damhert en edelhert

Alweer het derde kookboek van Donald Buijtendorp en Ed van de Schootbrugge. Dit maal zijn de wildspecialisten aan de slag gegaan met het meest delicate stukje wild, het ree. Nee, het is geen hoog culinaire beroepsuiting geworden, geen kunstig opgemaakte borden. Eenvoud, ruw, WILD. Zeg maar zo uit het bos, laten besterven en dan op het vuur, in de Dutch Oven, op de grill en de Green Egg. Heerlijk! Eenvoud daar gaat het om. Zo als het is. De pure smaak van ree. Wild ja, maar delicaat. Een fijne textuur. De rug is geweldig, de nek is super. Het is maar wat je er mee doet.

Wild is oogsten uit de natuur. Je weet wat je doet. Leeftijdbeoordeling? Niet eenvoudig, heel moeilijk zelfs. Is de bok nu zes? Is die jong of is die oud? In dit boek staat het allemaal. De waarheid en de onzin. Onmisbare informatie voor de reeënliefhebber en -jager.

Specificaties

ISBN13:9789081915632
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:112
Uitgever:Groen & Grijs Communicatie
Druk:1
Verschijningsdatum:3-11-2016
Hoofdrubriek:Koken en eten

Net verschenen

Rubrieken

    Personen

      Trefwoorden

        Wild. Koken met ree, damhert en edelhert