Eet als een expert 2.0
Een wetenschappelijk boek over het hoe, wat en waarom van gezond eten
Samenvatting
Je wilt gezonder eten, maar de voedingswereld is overweldigend. Op elk kanaal zie je iets anders, en wie kun je nog vertrouwen?
Eet als een expert 2.0 brengt rust en overzicht. Je leert wat écht werkt, gebaseerd op actuele wetenschap én onze jarenlange praktijkervaring met duizenden cliënten.
Geen hypes, geen regels, maar duidelijke uitleg, praktische tips en vernieuwde recepten die je zó kunt toepassen. Inclusief een onderdeel over gedrag, zodat je gezonde gewoontes opbouwt die bij jou passen én blijven plakken. Je maakt gezondere keuzes met het vertrouwen dat je doet wat goed is. Voor nu én later.
Specificaties
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht