,

Culture Cuisine Cooking

Specificaties
Gebonden, 552 blz. | mul
3merBooks | 2e druk, 2018
ISBN13: 9789082853803
Rubricering
Hoofdrubriek : Koken en eten
Juridisch :
3merBooks 2e druk, 2018 9789082853803
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Een culinaire ontdekkingsreis door Oost-Java en de keuken van de Indonesisch-Chinese Peranakan, door Paul Freedman in historische context geplaatst . Tachtig recepten uit het kookboek van Ietje Go Pheek Thoo laten zien hoe de Peranakan op een creatieve wijze Chinese, Nederlandse en Javaanse ingrediënten en kookstijlen hebben gecombineerd.

Specificaties

ISBN13:9789082853803
Taal:mul
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:552
Uitgever:3merBooks
Druk:2
Verschijningsdatum:5-11-2018
Hoofdrubriek:Koken en eten

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Culture Cuisine Cooking