Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.
,

De lijkschouw in de praktijk

met 424 afbeeldingen in kleur

Specificaties
Gebonden, 256 blz. | Nederlands
Prelum uitgevers | 5e druk, 2018
ISBN13: 9789085621508
Rubricering
Hoofdrubriek : Geneeskunde
Juridisch :
Prelum uitgevers 5e druk, 2018 9789085621508
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

De lijkschouw in de praktijk Met 424 afbeeldingen in kleur In de opleiding tot arts wordt weinig aandacht besteed aan de lijkschouw. Toch is het de wettelijke taak van de bevoegde arts, de behandelend arts of de forensisch arts - in de functie van benoemd lijkschouwer - om bij overlijden een uitspraak te doen over de (on)natuurlijkheid ervan. De lijkschouw in de praktijk is in het Nederlands taalgebied een medische bestseller. Deze vijfde herziene druk is volledig geactualiseerd en sluit aan bij actuele standaarden en regelgeving.

Dit standaardwerk biedt een uitgebreide theoretische en praktijkgerichte ondersteuning bij het schouwen. Het boek bevat ruim 400 foto's en tekeningen. De grote hoeveelheid uniek beeldmateriaal kan de schouwarts helpen een weloverwogen oordeel te vormen over doodsoorzaken en omstandigheden van overlijden.

De lijkschouw de praktijk is bij uitstek geschikt voor huisartsen, verpleeghuisartsen en medisch specialisten, maar is tevens van voor alle artsen die werken in het forensisch vakgebied. andere disciplines die te maken krijgen met overlijden, zoals politiefunctionarissen, officieren van justitie, advocaten, rechters en uitvaartondernemers zullen met dit boek een waardevol instrument voor de beroepsuitoefening in handen krijgen.

Specificaties

ISBN13:9789085621508
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:256
Druk:5
Verschijningsdatum:8-1-2018
Hoofdrubriek:Geneeskunde

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De lijkschouw in de praktijk