Chef Bru
De brasseriekeuken van Wout Bru
Samenvatting
Na zijn tweesterrenrestaurant Chez Bru in het Franse Eygalières is Wout Bru niet blijven stilstaan: met vier restaurants in Durbuy - sterrenrestaurant Le Grand Verre, La Bru'sserie, Limoni e Tartufi en Wagyu - bedient hij een heel divers publiek.
In zijn nieuwe boek toont hij zijn diverse keukenstijlen, maar focust hij vooral op toegankelijke recepten met zoveel mogelijk ingrediënten van bij ons. Chez Bru bij jou thuis!
Specificaties
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht

