Het Tibetaanse kookboek
ontdek de Tibetaanse keuken en cultuur
Samenvatting
Met dit boekje in de hand ontdekt U de boeiende geschiedenis van de eeuwenoude Tibetaanse cultuur. Daarnaast leert U alles over de Tibetaanse keuken met haar bijzondere eetgewoontes en ingrediënten.
De Tibetaanse keuken kunt U het beste verkennen door een aantal van deze recepten te proberen. Alle recepten zijn gebaseerd op ingrediënten, die in Nederland of België goed verkrijgbaar zijn en bovendien in elke Westerse keuken te bereiden.
Specificaties
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht

