Pasta Masterclass

Handboek voor het maken van saus, pastadeeg en pastasoorten; met én zonder pastamachine

Specificaties
Gebonden, 256 blz. | NL
Good Cook B.V. | 1e druk,
ISBN13: 9789461433497
Rubricering
Hoofdrubriek : Koken en eten
Juridisch :
Good Cook B.V. 1e druk 9789461433497
Nog niet verschenen, verwacht op 14‑11‑2025
29,95

Samenvatting

Hét handboek voor de pastaliefhebber

Met Pasta Masterclass bekwaam je je in het maken van
pasta: van diverse deegsoorten zoals klassiek pastadeeg,
glutenvrij pastadeeg, gekleurd deeg en deeg op basis
van kastanjemeel tot en met vegan semolinadeeg.
Met de stap-voor-stapinstructies in woord en beeld
krijg je het maken van bijvoorbeeld tweekleurenpasta
en diverse pastavormen echt onder de knie: met én
zonder pastamachine.

Draai je hand niet om voor orecchiette die je vervolgens
serveert met een saus van raapsteeltjes of
maak eens rigatoni (met saus Amatriciana). Gevuld
pastadeeg moeilijk? Met de duidelijke instructies lukt
het je echt om ravioli met eidooier en ricotta te maken
-zonder dat het uit elkaar valt in de pan. Of maak
anolini met een vulling van mortadella en dragon,
gegaard en opgediend in een krachtige bouillon.

Met veel aandacht voor het juiste keukenequipment
zoals het werken met de pastamachine of de pasta
extruder, de bicicletta- en chitarra-pastasnijder, de
corzettistempel & meer. Met Pasta Masterclass krijg je
niet alleen het maken van perfect pastadeeg onder de
knie maar leer je ook 38 pastasoorten maken: van het
bekende zoals tagliatelle tot en met het meer bewerkelijke
mezzelune.

Specificaties

ISBN13:9789461433497
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:256
Uitgever:Good Cook B.V.
Druk:1
Verschijningsdatum:14-11-2025
Hoofdrubriek:Koken en eten

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Pasta Masterclass