Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte rondom de feestdagen zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen
, ,

Handboek cliëntenraden

Specificaties
Paperback, 254 blz. | Nederlands
Vakmedianet | 1e druk, 2014
ISBN13: 9789462152564
Rubricering
Hoofdrubriek : Juridisch
Juridisch : Gezondheidsrecht
Jongbloed : Gezondheidsrecht
Vakmedianet 1e druk, 2014 9789462152564
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

In het 'Handboek cliëntenraden' kiezen de auteurs voor een integrale behandeling van het onderwerp. De belangrijke stakeholders van de gezondheidszorg worden op een rij gezet, de toepasselijke wetgeving (WMCZ) wordt uitvoerig behandeld. Met waar mogelijk ook aandacht voor de komende nieuwe regelgeving rondom cliëntenraden. De rechten en bevoegdheden van de cliëntenraad en het afdwingen van deze rechten worden in aparte hoofdstukken behandeld.

Het boek besluit met praktische toepassingen, waarmee de cliëntenraad met deze uitgave een complete handleiding voor de uitvoering van het medezeggenschapswerk in handen heeft.

Specificaties

ISBN13:9789462152564
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:254
Uitgever:Vakmedianet
Druk:1
Verschijningsdatum:25-9-2014
Hoofdrubriek:Gezondheidsrecht

Over Jolande Janssen

mr. Jolande Janssen is als advocaat verbonden aan de sectie medezeggenschap van de De Voort Advocaten|Mediators te Tilburg. Haar specialismen betreffen het medezeggenschapsrecht, arbeidsrecht, sportrecht en zorg en recht. Daarnaast is zij bestuurslid (penningmeester) bij de Beroepsvereniging voor medezeggenschapsprofessionals (BVMP) en als docent verbonden aan Tilburg University.

Andere boeken door Jolande Janssen

Over Steven Jellinghaus

Dr.mr. Steven Jellinghaus (1969) is advocaat-partner en register-mediator verbonden aan De Voort Advocaten & Mediators te Tilburg. Aldaar richt zijn praktijk zich op de collectieve aspecten van het arbeidsrecht en het sportrecht. Tevens is hij als universitair docent verbonden aan het departement sociaal recht en sociale politiek van de Universiteit van Tilburg. In 2003 is hij daar gepromoveerd op het onderwerp harmonisatie van arbeidsvoorwaarden, in het bijzonder na fusie en overname. Hij heeft vele publicaties op zijn naam en verzorgt regelmatig post-academisch onderwijs.

Andere boeken door Steven Jellinghaus

Over Michiel van Vliet

Michiel van Vliet is seniortrainer, coach en eigenaar bij Zetje met ruim 25 jaar gezondheidszorgervaring. Hij werkt in cliëntenmedezeggenschap nauw samen met TPAST, www.tpast.nl. Zetje is een bureau voor persoonlijke ontwikkeling & coaching, communicatie-en gedragstrainingen en medezeggenschapstrainingen met de focus op duurzaam resultaat. www.zetje.nl.

Andere boeken door Michiel van Vliet

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Handboek cliëntenraden