Zelf gefermenteerd
mega lang genieten van je oogst
Samenvatting
Fermenteren is niet alleen heel gezond, het is ook nog eens heel makkelijk. Maak zelf je eigen zuurkool, yoghurt, tofu en nog veel meer. Hoe je het precies doet, lees je allemaal in dit mooie, handige en informatieve boek. Plus tips over hoe je de groenten verbouwt die je gaat fermenteren. Hup, aan de slag!
Inclusief recepten voor kombucha, waterkefir en zuurdesembrood.
Specificaties
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht

