Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.

MBA Bedrijfsadministratie met resultaat - Uitwerkingenboek

Specificaties
Paperback, 225 blz. | Nederlands
Convoy Uitgevers | 3e druk, 2017
ISBN13: 9789463170796
Rubricering
Hoofdrubriek : Management
Juridisch :
Convoy Uitgevers 3e druk, 2017 9789463170796
Verwachte levertijd ongeveer 1 werkdagen

Samenvatting

Dit uitwerkingenboek vormt samen met het bijbehorende opgavenboek, het theorieboek en de digitale leeromgeving de studiemethode 'MBA Bedrijfsadministratie met resultaat'. Deze studiemethode behandelt alle relevante aspecten van de bedrijfsadministratie, zoals het vastleggen van in- en verkopen, de boekingen die worden gemaakt van het productieproces, voor- en nacalculatie, en het boeken van kostenbudgetten en de interne verrekening (dekking) van de kosten. Ook de werking van ERP-systemen komt uitvoerig aan de orde. Dit gebeurt in eenvoudig taalgebruik en aan de hand van een groot aantal praktische voorbeelden en representatieve opgaven. Uitgangspunt hierbij is het examenprogramma van het examen MBA Bedrijfsadministratie.

Samen met het theorieboek, het opgavenboek en de digitale leeromgeving bereidt dit uitwerkingenboek de student optimaal voor op het af te leggen examen. Van alle praktische opgaven, die naadloos aansluiten op de theorie, is een uitgebreide uitwerking opgenomen.

Specificaties

ISBN13:9789463170796
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:225
Druk:3
Verschijningsdatum:26-6-2017

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        MBA Bedrijfsadministratie met resultaat - Uitwerkingenboek