Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

MBA Financiering met resultaat Theorieboek

Specificaties
Paperback, blz. | Nederlands
Convoy Uitgevers | 3e druk, 2017
ISBN13: 9789463170970
Rubricering
Hoofdrubriek : Management
Juridisch :
Convoy Uitgevers 3e druk, 2017 9789463170970
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Dit studieboek heeft tot doel om u optimaal voor te bereiden op het vak Financiering van het examen Moderne Bedrijfsadministratie (MBA).

Deel I van het boek behandelt de werkzaamheden voorafgaand aan de verslagperiode, waarbij strategische doelstellingen, investeringsbeslissingen, beslissingen over de rechtsvorm en financiering met eigen vermogen of vreemd vermogen en het maken van een financiële begroting centraal staan.

Deel II van het boek gaat over de werkzaamheden tijdens de verslagperiode, met aandacht voor werkkapitaalmanagement en managementrapportages (waarin onder andere worden opgenomen: activiteitsratio's, intensieve financiering en indexcijfers).

In het derde deel staan de werkzaamheden na afloop van de verslagperiode centraal, waarbij de externe jaarrekening (balans, winst-enverliesrekening en kasstroomoverzicht) wordt opgesteld, analyses van de jaarrekening worden gemaakt - in de vorm van liquiditeit, solvabiliteit en rentabiliteit - en de waarde van de onderneming wordt bepaald.

In dit boek is veel aandacht besteed aan helder taalgebruik. Ook de opmaak met veel voorbeelden, kernwoorden buiten de tekst en een uitgebreid register maken dit studieboek overzichtelijk, het ondersteunt u bij het leren.

Bij dit theorieboek behoort een opgavenboek met vraagstukken per hoofdstuk. Het opgavenboek biedt toegang tot een digitale leeromgeving met aanvullende opgaven, begrippentrainers en examentrainingen. In het los verkrijgbare uitwerkingenboek zijn niet alleen de oplossingen opgenomen maar ook motiveringen daarvan.

Specificaties

ISBN13:9789463170970
Trefwoorden:financiering, MBA
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Druk:3
Verschijningsdatum:26-6-2017
ISSN:

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        MBA Financiering met resultaat Theorieboek