Willem Hiele

Specificaties
Gebonden, 224 blz. | mul
Hannibal Books | 1e druk, 2019
ISBN13: 9789463887113
Rubricering
Hoofdrubriek : Koken en eten
Juridisch :
Hannibal Books 1e druk, 2019 9789463887113
Op voorraad
Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzonden

Samenvatting

De authentieke noordzeekeuken van Willem Hiele, rising star in de internationale gastronomie

“Willem Hiele is dé chef om in de gaten te houden in België. Hij is puur talent.”

— David Martin, Chef van het Jaar 2019 (Gault&Millau)

Chef Willem Hiele vormde zijn ouderlijke vissershuis in de Belgische polders om tot een authentiek belevingsrestaurant dat hij samen met zijn vrouw Shannah uitbaat. In dit boek gaat Hiele op zoek naar de eerste smaken, geuren en ervaringen die hem als kind uit een vissersgeslacht ongelooflijk intrigeerden en waarmee hij voortdurend gretig experimenteert.

Vuur, water en lokale producten zijn elementair voor Willem Hiele, die steevast een verrassende smaakdiversiteit creëert. Elk bord is gelaagd maar gaat ook telkens naar de essentie. De ingrediënten zijn puur en krijgen slechts de bewerking die ze nodig hebben om hun smaken volledig tot hun recht te laten komen. Van zelfgeplukte duinasperges over bisque van noordzeegarnalen tot een volledig lam dat wordt gegaard in een put aan het strand: de intuïtieve keuken van Hiele is één groot avontuur.

Dit is geen kookboek met afgemeten hoeveelheden, maar een aanstekelijke inspiratiebom voor iedereen die van koken houdt.

Met prachtige foto’s van Pieter D’Hoop en originele recepten annex food stories van Willem Hiele.

Bekijk hier het filmpje over de bereiding van 'lam tussen eb en vloed' door Willem Hiele: Seafire
© Film: Jade Madou

Specificaties

ISBN13:9789463887113
Taal:mul
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:224
Druk:1
Verschijningsdatum:2-12-2019
Hoofdrubriek:Koken en eten

Net verschenen

Rubrieken

    Personen

      Trefwoorden

        Willem Hiele