Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Speciale actie - boek cadeau

De race om het coronavaccin

Hoe een pandemie het beste en slechtste in mensen naar boven haalt

Specificaties
Paperback, 208 blz. | Nederlands
S2 uitgevers | 1e druk, 2021
ISBN13: 9789492528728
Rubricering
Hoofdrubriek : Mens en maatschappij
Juridisch : Mens en maatschappij
S2 uitgevers 1e druk, 2021 9789492528728
Bestel dit boek en u ontvangt We all start as strangers t.w.v. 15,00 gratis.
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
Speciale actie - boek cadeau

Samenvatting

Toen iedereen nog dacht dat het allemaal wel meeviel met corona, werkten vaccinmakers al maandenlang aan een nieuw vaccin. Daarbij wisten zij het bestaande ontwikkelrecord voor een werkend vaccin met een factor vijf te verpulveren.

Laverend tussen verwondering, bewondering én ontzetting vertelt 'De race om het coronavaccin' het opmerkelijke verhaal van vaccinmakers die erin slaagden om tegen alle verwachtingen in pijlsnel een werkend vaccin te ontwikkelen. Maar ook over de vertragende bureaucratie rondom het daadwerkelijk vaccineren.

Dit boek sleept je mee in de woelige wereld van wetenschap, politieke belangen, commerciële motieven en persoonlijke emoties. Het laat zien waartoe mensen in staat zijn als het gevoel van urgentie groot is en traditionele belemmeringen niet langer gelden. Het vertelt ook hoe arrogantie, tegengestelde belangen en gebrek aan regie het tegenovergestelde veroorzaken.

Daarnaast geeft dit boek inzicht in wat een virus precies is, hoe een vaccin werkt en ontwikkeld wordt en welke belangen er meespelen. Een must-read voor iedereen die de achtergronden wil weten van de strijd tegen de coronapandemie.

'Een prachtig boek om de impact van voortsnellende “speedboten” van nabij te leren kennen. Maar ook om te zien hoe tragisch de rol van alom aanwezige “olietankers” is.' - Menno Lanting, auteur van het boek 'Olietankers en speedboten'

Specificaties

ISBN13:9789492528728
Trefwoorden:virus, corona, vaccin
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:208
Uitgever:S2 uitgevers
Druk:1
Verschijningsdatum:10-6-2021

Over Hans van der Loo

Hans van der Loo is expert op het gebied van energiek veranderen. Als adviseur, publicist en spreker richt hij zich op het bevorderen van de kracht waarmee mensen, teams en organisaties in beweging te komen teneinde om uitzonderlijke prestaties te realiseren. Dat doet Hans vanuit betterday. Dit bureau, waar Hans mede-oprichter en mede-eigenaar van is, specialiseert zich in heldere cultuuranalyses, de realisatie van krachtige gedragsveranderingen en gewenste prestatieverbeteringen. Hans van der Loo is schrijver van bestsellers als ‘Waar haal je de energie vandaan?’, 'Kus de visie wakker’, 'Musk Mania (de vijf waanzinnige succesprincipes van Elon Musk)’, 'We hebben er zin in', 'Energy Boost' en 'Vaart maken'.

Andere boeken door Hans van der Loo

Net verschenen

Rubrieken

Speciale actie - boek cadeau

Gratis bij deze bestelling
Promotietitel
Bekijk alle actietitels

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De race om het coronavaccin