, ,

Ondernemingsplan horeca

Specificaties
Paperback, blz. | Nederlands
SVH | 3e druk, 2020
ISBN13: 9789493167674
Rubricering
Hoofdrubriek : Schoolboeken
Juridisch :
SVH 3e druk, 2020 9789493167674
Verwachte levertijd ongeveer 13 werkdagen

Samenvatting

Het theorieboek Ondernemingsplan voor de horeca is het sluitstuk van de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt een praktische leidraad voor het schrijven van een ondernemingsplan voor een horecabedrijf.

Het theorieboek Ondernemingsplan voor de horeca is het sluitstuk van de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt een praktische leidraad voor het schrijven van een ondernemingsplan voor een horecabedrijf.

Specificaties

ISBN13:9789493167674
Trefwoorden:horeca
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Uitgever:SVH
Druk:3
Verschijningsdatum:29-7-2021
Hoofdrubriek:Ondernemen

Net verschenen

Rubrieken

    Personen

      Trefwoorden

        Ondernemingsplan horeca