Nobel Banquets, The: A Century Of Culinary History (1901-2001)
Samenvatting
Describes Alfred Nobel's gift to mankind. This book presents not only the known facts about the Nobel banquet menus but also many unknown details, both about the Nobel banquets themselves and about the traditional banquets held at the Royal Court by the King and Queen of Sweden on December 11 in honour of the laureates.
Specificaties
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht