Baker & Cook
The Story and Recipes Behind the Successful Artisan Bakery and Food Store
Samenvatting
This book details the success story of Baker & Cook, how it began with one store in Singapore and grew to 10 outlets within five years, including overseas. With recipes for a wide range of bakery foods including breads and sourdough pizzas, pastries, cookies, cakes and plated desserts, many of which are bestsellers at his stores.
Specificaties
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht