Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Managementboek TOP 100

Al jaren een begrip: de Managementboek Top 100. Gebaseerd op de verkopen van de afgelopen 30 dagen stellen wij iedere dag de Managementboek Top 100 samen. Hieronder de lijst van vandaag.

AI, voorbij de hype

Aaron Mirck

AI, voorbij de hype

De een zegt dat AI het einde van de mensheid betekent, de ander zegt dat je straks niet meer zonder kan. Maar hoe zit het nou echt met AI? Dat ontdek je in AI, voorbij de hype.

2
Jos Burgers

Superfijne klanten

Zet ambassadeurs in om ervoor zorgen dat superfijne klanten vanzelf naar je toekomen. Juist in dit digitale tijdperk heeft een goede mond-tot-mond strategie zin!
€ 20,99
3
Eric van 't Zelfde

Superschool

In vijf jaar tijd van de slechtste school van Nederland naar een van de beste scholen van Nederland: wie is de man die dat samen met zijn team realiseert?
€ 20,99
4
Elke Geraerts

De Mentale Reset

In dit nieuwe baanbrekende boek geeft Elke Geraerts je de nodige handvatten om je brein voor te bereiden op de uitdagingen die leven en werk post-corona voor ons in het verschiet geeft.
€ 21,99
5
Jaap Weijers

Begrijp je het niet of bevalt het je niet?

Hoe bouw je een sterk en succesvol team? Hoe vergroot je je eigen impact in de interactie met anderen? We weten dat communicatie binnen teams plaatsvindt op verschillende niveaus.
€ 24,99
6
Bas Kodden

Rebelleren moet je faciliteren

Organisaties hebben een sterk verlangen naar vernieuwing, creativiteit en out-of-the-box denken. Maar hardnekkige controlemechanismen staan dat verlangen in de weg en veroorzaken ongekende schade.
€ 24,50
7
Malinca Verwiel

Impact maken met humor

Stop met gortdroge presentaties en afstandelijke professionaliteit. Leer hoe je het zware licht maakt, het saaie leuk, het serieuze luchtig, het ingewikkelde simpel, het zure zoet en het onbespreekbare bespreekbaar.
€ 25,-
8
Sayma Kuipers

Het is hier net een kleuterklas

Het is hier net een kleuterklas laat overtuigend zien dat jouw team gewoon een kleine groep mensen is met menselijke behoeftes. Sayma Kuipers beschrijft wat die behoeftes zijn en hoe je daar als leidinggevende op kunt inspelen.
€ 23,50
9
Barend Last

Beter, leuker, sneller - Optimaal ontwikkelen met AI

In een snel veranderende wereld staat de Learning & Development (L&D) sector voor nieuwe uitdagingen; kunstmatige intelligentie transformeert de manier waarop we leren, trainen en ontwikkelen.
€ 29,95
10
Simon Sinek

Goede leiders eten als laatste

Simon Sinek, bekend van de bestseller Begin met het Waarom, legt in 'Goede leiders eten als laatste' helder uit wat leiders kunnen doen om een cirkel van veiligheid in hun organisatie te creëren en mensen te laten floreren.
€ 22,99
11
Laurens Simonse

De Rockstars Methode

Behandel je mensen als rockstars en laat je verrassen. Elke onderneming kan de Rockstars Methode toepassen en zo een magneet worden voor talent en sterke resultaten boeken, net als Team Rockstars IT.
€ 20,-
12
Marco de Witte

De kunst van veranderen

De auteurs presenteren hun visie op verandermanagement. De kern daarvan wordt uitgewerkt in een model waarin vier vragen centraal staan: Waarom?, Wat?, Hoe?, Wie? Ik!.
€ 42,50
13
Tom Rath

Ontdek je sterke punten 2.0

Heb jij de kans om dat wat jij het beste kan, elke dag te doen? De kans bestaat dat je dat niet doet, en daarmee worden natuurlijke talenten jammer genoeg niet benut.
€ 23,99
14
Verne Harnish

Scaling up - De groeiformule

Wil je groeien, of meer leren over groei, dan bevat dit boek alle praktische handvatten en technieken om je lange termijn groeiambities direct vorm te geven.
€ 24,99
15
Martin van Staveren

Risicodialoog

De Doel-Onzeker-Doen-vragen vormen het startpunt voor een dialoog waarin je ERG – Expliciet, Realistisch en Gestructureerd – praat over de relevante onzekerheden, risico’s en kansen in jouw organisatie.
€ 24,95
16
Jurriaan Kamer

Formule X

'Formule X' van Jurriaan Kamer en Rini van Solingen is een verhalend managementboek over snelheid, leiderschap en organisatieverandering.
€ 21,99
17
Guido Weijers

Boekje waar je blij van wordt

Guido Weijers gooit het over een andere boeg. In dit tegendraadse boekje blijft hij ver van zweverig gedoe en belicht hij juist de wetenschappelijke kant van geluk.
€ 17,99
18
Monique Schuurmans

Echte ondernemers huilen (niet)

Echte ondernemers huilen (niet) brengt de wetenschap achter emotionele effectiviteit en ondernemerschap voor het eerst samen.
€ 22,95
19
Jeanne Bakker

Omgaan met Draken

Iedereen heeft wel een Draak in zijn omgeving. Een narrig en irritant persoon. Dit praktische boek geeft aan wat te doen als u een niet-te-vermijden-Draak in uw omgeving hebt.
€ 20,-
20
Jitske Kramer

Tricky Tijden

In dit boek ontdek je de fascinerende dynamiek van grote veranderingen. Jitske Kramer ontrafelt de menselijke reacties op ingrijpende transformaties, met inspirerende inzichten uit de antropologie en diverse culturen.
€ 25,-
21
Frank Weijers

Leidinggeven met Deep Democracy

Na het blauwe boekje (praktisch aan de slag met Deep Democracy) en het rode boekje (wat te doen als het spannend wordt in groepen, werken met conflict en polarisatie) komt er nu het gele boekje.
€ 12,-
22
Frank Weijers

Now we’re talking!

Met Arnold Mindell’s rijke gedachtegoed als vertrekpunt hebben Myrna en Greg Lewis een krachtige en zeer praktische methode ontwikkeld: The Lewis Method of Deep Democracy. Dit boekje gaat over de praktische toepassing van deze tools.
€ 12,-
23
Liz Wiseman

Multipliers

A revised and updated edition of the acclaimed Wall Street Journal bestseller that explores why some leaders drain capability and intelligence from their teams while others amplify it to produce better results.
€ 16,47
24
Gijs Nillessen

Zelfverzekerd spreken

Wil jij moeiteloos kunnen presenteren? Wil je ontspannen en authentiek op het podium staan? Met dit boek heb je hét recept in handen voor succesvol spreken en presenteren in het openbaar.
€ 23,95
25
Sven Gall

Neuromanagement

Neuromanagement is een nieuw managementparadigma gebaseerd op het nieuwste neurowetenschappelijk onderzoek. Het sluit aan bij de natuurlijke motivatie en automatische reflexen van mensen in jouw organisatie.
€ 27,50
26
Danielle Braun

Da's gek - Een antropologische kijk op 'normaal'

Of iets gek is hangt af van de context. In 25 verhalen geeft Danielle Braun antropologische levenslessen, met daarbij prikkelende vragen.
€ 32,50
27
Patrick Lencioni

De 5 frustraties van teamwork

De kern van samenwerking in teams wordt in dit boek aan de hand van een parabel blootgelegd. Dit verhaal laat zien hoe hindernissen ontstaan en hoe u ze achter u kunt laten.
€ 20,-
28
Nicolette Kat

Hét boek voor leiders

Leiders van nu zijn druk. In de hectiek van alledag komen ze nauwelijks aan reflecteren toe of ze weten niet hoe dat moet. Terwijl effectief leiderschap blijvend onderhoud nodig heeft om de meeste impact te hebben.
€ 34,99
29
Martin Euwema

Conflictmanagement en mediation

Dit boek biedt een belangrijke theoretische basis voor conflictmanagement en geeft tegelijkertijd handvatten voor de toepassing ervan in de praktijk.
€ 48,95
30
Rini van Solingen

Agile

Door verregaande digitalisering ondergaat onze maatschappij een fundamentele verandering en versnelling. Organisaties en mensen willen flexibeler werken en eerder tot resultaten komen.
€ 38,50
31
Marc van Eck

Businessplan op 1 A4

De methodiek in dit boek heet OGSM: Objective, Goals, Strategies, Measures. Het is een plan op 1 A4 (ja je leest het goed: één A4) dat leidt van visie naar actie.
€ 14,99
32
Caroline Koetsenruijter

Giftig gedoe op de werkplek

'Giftig gedoe op de werkplek' is een must-read voor iedereen die aan de sociale en psychologische veiligheid binnen teams en organisaties wil werken.
€ 26,95
33
Wil Michels

Het Communicatie Model compact

Het 'Communicatie Model compact' biedt je een complete en overzichtelijke aanpak waarin visie, strategie en uitvoering samenkomen.
€ 18,95
34
Kim Jansen

Het generatie-effect

De werkvloer wordt bevolkt door maar liefst vijf generaties. Generatie Z rammelt aan de poort en de laatste babyboomers nemen afscheid.
€ 27,50
35
Jitske Kramer

Deep democracy

'Deep Democracy' is geschreven voor mensen zoals jij, die conflicten willen oplossen, verschillen willen benutten, en vervolgens duurzame besluiten durven te nemen.
€ 32,95
36
Ben Groenendijk

Aan de slag met Power BI

We leven in een datatijdperk. We hebben steeds meer behoefte aan analyse van grote hoeveelheden data – data analytics – en visualisatie in grafische rapporten en dashboards.
€ 39,95
37
Dennis Vink

Basisconcepten finance

Het management van een onderneming heeft de belangrijke missie om waarde te creëren voor alle partijen die betrokken zijn bij die onderneming. Binnen de groep belanghebbenden nemen de vermogensverschaffers van de onderneming een centrale plek in
€ 44,95
38
Angélique Piternella

Nooit meer managen - Waarom een integrator geld bespaart en winst oplevert

In 'Nooit meer managen' legt Angélique Piternella stap voor stap uit wat een integrator is, hoe je met hem of haar samenwerkt, hoe je een integrator vindt die bij je past en wat hij of zij je oplevert.
€ 27,99
39
Ben Tiggelaar

Voor succes in je werk moet je vaker op vakantie

Iedere week schrijft Ben Tiggelaar in NRC over werk en leven. Over rust, geld, persoonlijk leiderschap, geluk, zingeving en succes. Dit boek bevat 52 recente columns.
€ 18,95
40
Erik Swaving Dijkstra

Waarom woont Max in Monaco

'Waarom woont Max in Monaco' legt uit waaróm er gekozen is voor sommige belastingregels.
€ 18,95
41
Wolter Toet

Komt een CEO bij de IT-dokter

Is de software van uw bedrijf verouderd? Zorg er dan voor dat oud denken de introductie van nieuwe software niet in de weg zit.
€ 39,-
42
Ben van der Hilst

Teamgericht organiseren in het basisonderwijs

Dit boek biedt schoolleiders en leraren een heldere handleiding om de teamgecentreerde arbeidsorganisatie (TAO) stap voor stap in hun school in te voeren.
€ 19,95
43
Bart van der Velpen

Het groepswezen

Een groep succesvol aansturen lukt pas als je niet alleen oog hebt voor de individuele medewerkers, maar ook voor de aparte entiteit die de groep op zichzelf is.
€ 27,-
44
Renate Kamp

Veranderprikkels

Als niks meer stilstaat, waar vind je dan houvast voor de verandering die jij graag wilt in jouw organisatie? De zoektocht naar een aanpak die werkt, wordt steeds urgenter.
€ 39,95
45
Amy Edmondson

Right Kind of Wrong

Here, Amy Edmondson - the world's most influential organisational psychologist - reveals how we get failure wrong, and how to get it right.
€ 25,32
46
Kees Verhoeven

De democratie crasht

In 'De democratie crasht' waarschuwt oud-Kamerlid Kees Verhoeven ons voor de sluipmoordenaar van onze rechtsstaat: digitalisering.
€ 22,99
47
Robert de Muralt

Organisatiekunst

In 'Organisatiekunst' nodigen we je uit anders naar je team, de organisatie en de omgeving te kijken. En niet alleen organisatiekundig te kijken.
€ 22,50
48
Thomas Erikson

Omringd door idioten

Thomas Erikson leert je om op praktische en eenvoudige wijze het kleurenschema van de disc-methode toe te passen op jezelf en op anderen.
€ 15,-
49
Timo Hans

Stress is een kunst

Timo Hans heeft het denken over stress op z'n kop gezet door op zoek te gaan naar de werkelijke oorzaak: een ongezonde levensstijl waardoor we niet bestand zijn tegen de drukte van elke dag.
€ 24,50
50
Hans van der Loo

Veldgids Psychologische veiligheid

Deze Veldgids biedt je praktische ondersteuning bij het ontwikkelen van safe zones binnen jouw organisatie met krachtige vragen, prikkelende werkvormen (‘nudges’), voorbeeldgedragingen en praktijkscripts.
€ 23,50
51
Leen de Bruyne

Een start-up bouwen zonder gek te worden

In dit boek deelt Leen de Bruyne honderd persoonlijke ervaringen, tips en anekdotes die jouw mentale gezondheid als founder positief kunnen beïnvloeden.
€ 24,50
52
Iwan Bean

Van inclusief leiderschap naar inclusief meesterschap

Al jaren worstelen organisaties met de onderwerpen inclusie, diversiteit, gelijkwaardigheid en discriminatie. Op alle niveaus. Want natuurlijk wil niemand onderscheid maken en iedereen gelijk behandelen.
€ 34,99
53
Claude Viallet

Finance for Executives Managing for Value Creation

€ 100,76
54
Mijntje Lückerath-Rovers

Morele dilemma's in de boardroom

Dit boek beschrijft inzichten uit de psychologie en corporate governance over morele oordeelsvorming, morele identiteit en de relatie met stakeholder-denken.
€ 32,50
55
Betteke van Ruler

Strategisch communicatie frame II

Het Strategisch Communicatie Frame is al een decennium lang een belangrijke standaard voor communicatieprofessionals bij de ontwikkeling van zinvolle acties.
€ 22,95
56
Jan Wijnand Hoek

Kennismaken met Lean

Lean is een compleet managementsysteem gericht op het continu verbeteren van de organisatie en haar processen, zodat medewerkers succesvol kunnen zijn in het realiseren van organisatie- en klantambities.
€ 26,95
57
Peter Geelen

KPI's die wél werken

U leert hoe u KPI's opzet die samenwerking wél bevorderen en die helpen uw klanten beter te bedienen. Knoppen dus waarmee u écht kunt sturen en uw ambities kunt realiseren.
€ 34,90
58
Erik Titulaer

Zo word jij de aantrekkelijkste werkgever!

Getalenteerde medewerkers vinden én behouden is voor veel werkgevers en hr-professionals een bijna onmogelijke opgave geworden.
€ 27,50
59
Bart Brandsma

Polarisatie. Inzicht in de dynamiek van wij-zij denken

Dit heldere basisboek is geschreven voor professionals die grip willen krijgen op polarisatie in de dagelijkse praktijk.
€ 24,95
60
Erik Pool

Macht en moed - Praktijkboek

Macht en moed. Praktijkboek is het vervolg op het theorieboek uit 2021, dat ambtenaren oproept om bestuurders meer weerwoord te bieden en de waarden van onze rechtsstaat hoog te houden.
€ 15,-
61
Mieke Pigeaud-Wijdeveld

Financiën voor commissarissen en toezichthouders

In dit boek geven de auteurs inzicht in financiële aspecten waarmee interne toezichthouders (commissarissen) kunnen worden geconfronteerd in hun toezichthoudende rol.
€ 29,75
62
Richard van Kray

Sales vanuit je Hart

Klantgericht adviseren, de klant centraal of je proces inrichten als een customer journey: het zijn allemaal manieren om je klant het gevoel te geven dat het om hem draait.
€ 20,-
63
Robbert Coops

Public affairs in maatschappelijk perspectief

Het werkgebied van Public affairs is volop in ontwikkeling. Naast politiek, speelt de maatschappelijke omgeving een steeds grotere rol.
€ 43,50
64
Elke Wiss

Socrates op sneakers

Met Socrates op sneakers tackelt praktisch filosoof Elke Wiss de kunst van een goed gesprek.
€ 22,99
65
Aike Borghuis

Het verborgen leiderschap van oudste dochters

Oudste dochters zien zichzelf niet als leiders, maar zijn het wel. Sterker nog, ze zijn bescheiden over hun eigen rol en kritisch op wat ze beter zouden kunnen of moeten doen.
€ 29,99
66
Tim 'S Jongers

Armoede uitgelegd aan mensen met geld

In een land geregeerd door welvarende, hogeropgeleide mensen wordt op een beperkte en soms zelfs schadelijke manier naar armoede gekeken.
€ 22,-
67
Lucas Swennen

Word een woest aantrekkelijke werkgever met werkgeluk

In dit boek ontdek je aan de hand van wetenschappelijke inzichten, praktische tips, voorbeelden, interviews met experts en ervaringsdeskundigen wat werkgeluk is, waarom het belangrijk is en hoe je het (verder) kunt vergroten.
€ 39,95
68
Mark Soons

Cashflow

Zet de eerste stap in de wereld van investeren en leer van de ervaring van investeerders die je voor zijn gegaan. Interviews, stappenplannen en tools om jouw reis naar financiële vrijheid te starten.
€ 25,-
69
Robert den Broeder

Organizational Behavior Management - Een introductie

Dit boek geeft antwoorden op deze vragen en biedt leidinggevenden en andere beïnvloeders een stevig en wetenschappelijk onderbouwd handvat voor gedrags-, prestatie- en motivatievraagstukken.
€ 47,91
70
Guido Bayens

Bedrijfsarchitectuur op basis van Novius Architectuurmethode

Bedrijfsarchitectuur is een vak. Dat kun je leren. Dit boek biedt de kennis die nodig is om goede, bruikbare architecturen te ontwikkelen.
€ 54,45
71
Roger Fisher

Excellent onderhandelen

Al ruim twintig jaar hét standaardwerk op het gebied van principieel onderhandelen. Niet voor niets, want in álle onderhandelingssituaties bewijst dit model zijn dienst.
€ 23,99
72
Tim Grover

Meedogenloos

De legendarische coach van o.a. Michael Jordan en Kobe Bryant, Tim Grover, onthult wat er nodig is om mentaal en fysiek dominant te worden en toont aan dat je meedogenloos moet zijn om te bereiken wat je wilt.
€ 23,99
73
Jan de Vuijst

Professioneel beïnvloeden van gedrag

In dit boek staat de praktijk centraal van professionals die het gedrag van mensen in organisaties respectvol willen beïnvloeden.
€ 69,75
74
Eric Koenen

Samen slim

In Samen slim brengt Koenen inzichten uit veel disciplines samen en laat hij zien hoe we onze collectieve intelligentie beter kunnen organiseren.
€ 24,95
75
Bert Hedeman

Projectmanagement IPMA D Examenvoorbereiding

Dit voorbereidingsboek IPMA D is een ‘must have’ voor eenieder die zich voorbereidt op het Nederlandse IPMA D examen projectmanagement van IPMA Certificering Nederland op basis van de ICB versie 4.
€ 43,55
76
Maarten Brand

Het grote stageboek voor werkgevers

Je zoekt een stagiaire, maar waar vind je die? En hoe voorkom je dat de begeleiding een dagtaak wordt? Dit boek geeft de antwoorden op alle vragen over stages en stagiaires.
€ 29,50
77
Saskia IJszenga

Trots op je team

Soms word je teammanager vanuit het team en ga je ineens leidinggeven aan je collega’s of ben je juist van buitenaf binnengekomen om aan de slag te gaan als teammanager.
€ 28,50
78
Lidewey van der Sluis

Het selectieproces

Dit boek gaat over de manier waarop human resource recruitmentprocessen aan de poorten van organisaties verlopen.
€ 45,65
79
Joost Kerkhofs

OBM Foundation Courseware - Herziene druk

Deze OBM Foundation Courseware is in overeenstemming met de syllabus voor de OBM Dynamics - OBM Foundation Level training.
€ 47,91
80
Barend Last

Chatten met Napoleon

Met wie uit het verleden zou jij willen chatten? Napoleon misschien? In Chatten met Napoleon lees hoe je met hulp van generatieve AI een virtueel gesprek kunt voeren met historische figuren, van Cleopatra tot Einstein.
€ 26,95
81
Antal de Waij

Content & AI

Potentiële klanten zoeken steeds vaker digitaal naar informatie over je producten en diensten, via websites, blogs en social media.
€ 44,99
82
Karin Bosman

Stop het zwijgen

'Stop het zwijgen' schetst een praktische marsroute om een sociaal veilige werkomgeving te creëren. Het laat zien hoe je daadkrachtig omgaat met situaties waarin het toch misgaat.
€ 24,95
83
Fred Rorink

Verandermanagement, met MyLab NL toegangscode

Verandermanagement biedt studenten een praktijkgerichte kennismaking met het vakgebied verandermanagement.
€ 47,95
84
Matthijs Bos

Innovatiefeest

Innovatiefeest – vernieuwen als een start-up is een complete gids voor managers en managementadviseurs die aan innovaties werken.
€ 39,95
85
Rutger Bregman

Morele ambitie

Dit boek gaat over de beweging van pioniers die nu al bruisen van morele ambitie. Een gids voor hoe ook jij het pad van morele ambitie kunt volgen.
€ 23,-
86
Manon de Caluwé

Samenwerken aan maatschappelijke opgaven

Dit boek biedt inzichten en handelingsperspectief voor beleidsmakers, netwerkmanagers en bestuurders die beweging en gezamenlijk handelen voor elkaar willen krijgen.
€ 55,-
87
Monique Broekhoff

Omgevingscommunicatie & participatie

Met dit boek neemt Monique Broekhoff de communicatieadviseur mee in de belangrijkste begrippen van Strategisch Omgevingsmanagement (SOM) en laat zij zien welke waarde communicatie (COM) daar aan toevoegt.
€ 29,95
88
Verne Harnish

Scaling Up

Running a business is ultimately about freedom. Scaling Up shows business leaders how to get their organizations moving in sync to create something significant and enjoy the ride.
€ 31,90
89
John Slabbekoorn

Relaxed vlammen

Negen van de tien ondernemers is binnen tien jaar uit business. 63% verdient minder dan het minimumloon. Bizar! Aan hard werken ligt het meestal niet.
€ 29,99
90
Herman Wegter

Goed verhaal

Storytelling is dé manier waarop we de wereld begrijpen, ons met elkaar verbinden en in beweging komen. Daarom is storytelling de sleutel voor je succes als leider, team en organisatie.
€ 24,99
91
Janneke van Heugten

Vaker in de media

Media-aandacht kan veel betekenen voor je expertstatus en je carrière. Met dit boek krijg je alles in handen om, als vrouw, het podium te pakken.
€ 35,99
92
Hannah Nathans

Adviseren als tweede beroep - met geïntegreerd werkboek (4e druk)

In zes hoofdstukken leest u hoe u ideeën en adviezen in uw organisatie wél geaccepteerd krijgt.
€ 59,95
93
Joep Schrijvers

Hoop in bange dagen

Wie turbulentie beleeft, zoekt houvast. Kaders, duiding, referentie. Maar laat de adviezen kort zijn en praktisch! Geef hoop, bied troost, laat ons het zoet proeven zodat we het zuur kunnen verdragen... Dat is precies wat dit boek doet.
€ 15,95
€ 9,95
94
Rik Marselis

Quality for DevOps teams

To continuously deliver IT systems at speed with a focus on business value, DevOps teams integrate quality engineering in their way of working.
€ 15,-
95
Edwin Selij

Je hebt het niet, je doet het

Dit boek is voor mensen die meer controle willen hebben over hun leven, over hun relaties, over hun werk en over hun genezing.
€ 21,99
96
Fotios Chantzis

Practical Iot Hacking

Whether you’re a security researcher, IT team member, or hacking hobbyist, you’ll find Practical IoT Hacking indispensable in your efforts to hack all the things
€ 68,56
97
Ruud Huijts

Leven en leren met AI

Met het nieuwe handboek Leven en leren met AI, geschreven door ICT-docenten, ontdekken studenten hoe zij generatieve AI in hun dagelijks leven en in hun leerproces verantwoord kunnen inzetten.
€ 24,95
98
Rogier Havelaar

De nieuwe bestuurscultuur begint bij jou

De nieuwe bestuurscultuur begint bij jou ontrafelt de politieke arena en geeft handvatten om zelf de bestuurscultuur te verbeteren.
€ 29,50
99
Paul Frissen

De integrale staat

Bestuurskundige Paul Frissen laat overtuigend zien hoe het alomtegenwoordige verlangen naar samenhang onze rechtstaat bedreigt.
€ 29,90
100
Bert Hedeman

Projectmanagement IPMA C Examenvoorbereiding

Dit voorbereidingsboek IPMA C is een ‘must have’ voor eenieder die zich voorbereidt op het Nederlandse IPMA C theorie-examen projectmanagement van IPMA Certificering Nederland op basis van de ICB versie 4.
€ 49,-

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden