Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Intervisiewaaier - Voor intervisiegroepen en intervisiecoaches

Heruitgave

Specificaties
Waaier (l), 8 blz. | Nederlands
Boom Uitgevers Amsterdam | 1e druk, 2012
ISBN13: 9789024401635
Rubricering
Juridisch :
Boom Uitgevers Amsterdam 1e druk, 2012 9789024401635
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

De Intervisiewaaier biedt alle ingrediënten voor succesvolle intervisie. Bruikbare, eenvoudige modellen voor intervisie en een heldere beschrijving van:
- Voorwaarden en uitgangspunten
- De belangrijkste vaardigheden
- Ieders bijdrage en de rolverdeling binnen de groep

Op de voorkant: schema's voor de bijeenkomsten. Op de achterkant: checklists, spiekbriefjes, valkuilen, tips en tools.

Intervisie = Collectieve Reflectie & Eigen Actie (CREA-Model)

Specificaties

ISBN13:9789024401635
Taal:Nederlands
Bindwijze:waaier (L)
Aantal pagina's:8
Druk:1
Verschijningsdatum:21-1-2017

Over Marijke Lingsma

Marijke Lingsma is directeur van opleidingsinstituut Coach Boulevard en wordt binnen het coachvak gezien al toonaangevend en inspirerend. Ze is auteur van diverse succesvolle boeken over coaching. Als systeemdenker kijkt ze integraal naar organisaties: naar het grotere geheel, in plaats van naar de afzonderlijke delen. Centraal staat de alledaagse interactie in het hier-en-nu. Zij gelooft in het potentieel van mensen en in hun doorlopende ontwikkeling. Coachen gaat over leerprocessen, met het accent op 'leren van en met elkaar'. Lingsma is de pionier van systeemgerichte coaching. Ze schreef er het eerste Nederlandstalige boek over: Aan de slag met Teamcoaching (1999). Hierin combineert ze de praktische systeembenadering met haar passie voor de dynamiek van leerprocessen binnen organisaties. In de zomer van 2018 verscheen een hernieuwde en uitgebreidere versie van deze bestseller. Inmiddels heeft ze diverse succesvolle coachingboeken op haar naam staan. Haar opleidingsinstituut Coach Boulevard biedt coachopleidingen, erkende leergangen Individuele Coaching, Teamcoaching en Agile-lean teamcoaching, opgebouwd uit themagerichte eendaagse modules aan. Recent zijn ook korte opleidingen aan het aanbod toegevoegd, zoals Coachend Leiderschap 3.0 en Teamcoaching in een agile omgeving. De opleidingen zijn St!R- en NOBCO-geaccrediteerd alsmede CEDEO en Post-hbo erkend.

Andere boeken door Marijke Lingsma

Over Ger van Doorn

Ger van Doorn is universitair docent Leiderschap & Ethiek en HRM aan de Nederlandse Defensie Academie, coach bij het Expertise Centrum Leidinggeven, en sinds 2016 nauw betrokken bij de coaching van (aanstaande) executives binnen Defensie.

Andere boeken door Ger van Doorn

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Intervisiewaaier - Voor intervisiegroepen en intervisiecoaches